Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Revisar pólitica de cookies
Beta
Facebook twitter.com correo 96 311 22 83

DeFantasy Comics, Juegos, Magic TG, Wargames, Algemesí

Eventos

Magic TG

Juegos

Cómic

Figuras y fantasia

Regalos

La fallera calavera

La fallera calavera

16.95 €
En reposición
Comprar (Próximamente)
Pago 100% seguro garantizado
Envío GRATIS a partir de 70€
Recíbelo donde quieras en 24h/48h.
Devolución garantizada
Després de morir en una mascletà a causa d’un error de seguretat, una fallera torna a la vida convertida en zombi. Només hi ha una manera de calmar la seua ira apocal·líptica: cuinar-li una bona paella.
La Fallera Calavera és un joc de cartes de 2 a 5 participants que consta d’una única baralla de 100 cartes. Per guanyar, un jugador ha de reunir 5 cartes d’ingredient per poder cuinar una paella. Els participants poden utilitzar qualsevol de les cartes que componen la baralla per aconseguir-ho, ja que cadascuna té funcions específiques indicades en cada targeta. Existixen 27 cartes de tresor, 33 de batalla i 40 especials. A més, hi ha 2 cartes addicionals — la Muixeranga d’Algemesí i l’aeroport fantasma — que també poden afegir-se a la baralla i 5 cartes que resumeixen les regles del joc, una per a cada jugador.
Estamos en desarrollo, si necesita cualquier producto no dude en contactar